Букові кухонні дошки – найкраще співвідношення ціни та якості.

09.02.2018

Букові кухонні дошки найбільш поширені в продажу завдяки оптимальній вартості та функціональним характеристикам. Хвоя та м'ягколистяні породи (береза, тополя та ін.) підходять хіба для декоративних цілей. Дубова деревина дорога. Ясінь дефіцитний. З акацією важко працювати, хоч вона ідеальна для кухонних дошок (тому ми обов’язково виготовимо лінійку виробів з акації).

Букова деревина, при правильній сушці та обробці, має гарну, багату на відтінки текстуру від сонячного світло-жовтого (заболонь) до темно-коричневого (ядро) кольору - кольори сонця і землі. Змішування планок ядра та заболоні додає неповторності та яскравості виробам.

В нашому інтернет-магазині Feelwood ми умовно поділяємо кухонні дошки на обробні універсальні та сервірувальні. Обробні, як правило більших розмірів та мають канавки.

Функціональним призначенням кухонних обробних дошок з фрезерованими канавками є використання для нарізання овочів, обробки сирого м’яса, риби та нарізки готових м’ясних виробів(ковбас, рулетів тощо).

 Дошка обробна діаметр 26,5 см.

Дошка обробна діаметр 26,5 см.

Ця кухонна дошка у нас має чи не найбільший попит. Її розмір знаходиться десь якраз на межі між компактними сервірувальними та більшими обробними дошками. Тому вона зручна для подачі стейку, гарячих бутербродів, страв з мангалу і не тільки. З такої дошки можна і їсти і використовувати для нарізання фруктів, овочів, м’ясних виробів. Для виїзду на пікнік це незамінна річ. 

Дошка обробна (буковий щит), 42x32 см.

   

Дошка обробна (буковий щит), 42x32 см.

Особливістю такої дошки є щитове виконання - склеювання планок вздовж і впоперек. Таке склеювання робить дошку стабільнішою і вона більш стійка до вологи. Така дошка - необхідна річ на кухні як будь-якої господині, так і мужчини, котрий вміє готувати не тільки яєшню... Призначення такої дошки - обробка овочів, сирого м'яса та ін. Фрезерована канавка забезпечує відведення рідини при нарізанні, що унеможливлює її стікання на поверхню столу чи столешні кухні.

Дошка обробна 34x27 см. 

Дошка обробна 34x27 см.

Оптимальна дошка на кожен день. Для нарізання овочів, м'яса, риби. Розмір якраз той що треба. І місця багато не займає і все можна приготувати. Виконана з склеєних впоперек планок (цільноламелева). Як і більші обробні дошки має канавку та місце для стікання рідини. По розмірам і дизайну гарно поєднується з круглою дошкою діаметром 26,5 см., тому в нашому магазині ми пропонуємо комплект з обох дошок, що обходиться значно дешевше.



Перед запуском у виробництво кожна дошка проектується так, щоб її використання було зручним, форма та розміри поєднувалися з іншими виробами. Звертається увага на ергономічність при використанні та дизайн. Склеювання планок здійснюється клеєм, що дозволений для контакту з харчовими продуктами. Спеціальне покриття льняним маслом захищає вироби та проявляє контрастність, фактуру деревини. При виготовленні намагаємося поєднувати планки так, щоб кожна дошка виглядала неповторно. Тому наші дошки не треба ховати в тумби і шухляди. Наші вироби – доповнення інтер’єру вашої оселі.

Назад до списку